Zwembad de Boetzelaer

Monster

Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Hakvoort-keuken in de praktijk
Hoofd horeca Mark van Holstein aan het woord

“De horeca van zwembad De Boetzelaer is tweedelig: de dagelijkse horeca en de catering service waarmee wij diners, buffetten en hapjes verzorgen. De oude keuken was te klein om dit te combineren. Met de nieuwe keuken hebben wij veel meer capaciteit. De keuken is 2x zo groot en de routing is vele malen beter. Het is heerlijk werken in de nieuwe keuken. We hebben alle ruimte voor de dagelijkse horeca en onze catering klussen. Voor de dagelijkse horeca zijn we meer producten zelf gaan maken. Ook luxere en gezondere producten staan nu naast het vertrouwde frietje op de kaart, zoals salades met zalm of geitenkaas. De cateringtak kan zich door de ruimere en gebruiksvriendelijke keuken nog verder gaan uitbreiden.”

Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer
Zwembad de Boetzelaer