Blog

Professionele magnetrons: de onzichtbare krachtpatsers in horecakeukens

Professionele magnetrons: de onzichtbare krachtpatsers in horecakeukens

Apparatuur en merken
Je komt hem in elke keuken tegen, maar toch is de professionele magnetron een redelijk ondergewaardeerd apparaat. En dat terwijl hij veelzijdig inzetbaar is en zorgt voor gemak, snelheid en efficiëntie in drukke horecakeukens. Wat zijn de belangrijkste verschillen met een huishoudelijke variant,...
Lees meer

"Luisteren, luisteren, luisteren. Dat is de basis voor een goed keukenadvies."

Achter de schermen
Verkoopadviseur Ron de Wildt vertelt meer over zijn expertise bij Hakvoort Professional en vooral waarom luisteren naar de klant zo belangrijk is. 
Lees meer
Elektrische bakwand is de norm in frituren

Elektrische bakwand is de norm in frituren

Apparatuur en merken
Overweeg je een verbouwing van je horeca onderneming of ga je nieuw bouwen? Wil je daar een nieuwe bakwand in laten plaatsen? Kies dan een elektrische bakwand. De voordelen daarvan zijn namelijk heel interessant. Als bakwandspecialist delen wij hieronder onze tips.
Lees meer

"Van deze zorgkeuken gaat mijn hart sneller kloppen!"

Kijkje in de keuken
Bij zorginstelling tanteLouise staan de cliënten op één. Dat geldt ook voor de bewoners van Hoogerwaard, een gloednieuwe locatie in het dorpshart van Hoogerheide. In het fraaie restaurant staan gastvrijheid en genieten van het eten hoog in het vaandel. Niet voor niets koos tanteLouise voor de...
Lees meer
Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 2024

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor grootkeukens in 2024

Duurzaamheid en besparen
Met de EIA wordt het investeren in energiezuinige apparatuur een stuk interessanter. Niet alleen bespaart u op de kosten van de investering, maar u kunt ook rekenen op een lagere energierekening. Dubbel voordeel! Geen idee waar te beginnen? Geen zorgen! Wij hebben alle ins en outs over de EIA op...
Lees meer
Innovatie in de horeca: kookrobots nemen de keuken over

Innovatie in de horeca: kookrobots nemen de keuken over

Innovatie en trends
Koken op automatische piloot in fastfood restaurants of in een cateringkeuken. De kookrobot kan honderden maaltijden per dag bereiden, altijd van topkwaliteit. Het bespaart energie, personeelskosten én vermindert voedselverspilling. Het lijkt sciencefiction, maar het is inmiddels realiteit! Maak...
Lees meer