MODULINE REGENEREEROVEN RR0 111 C

Regular Price € 7.300,00 Special Price € 5.845,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4274.587

Chat, mail of bel met onze adviseurs

+31 (0)527 635 635

Ma t/m do: 08.00 - 17.00

Vr: 07.30 - 16.30

  • Indien op voorraad is binnen 1 – 3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Ook online het beste advies

LEASEN

U kunt dit product ook leasen tegen een vast bedrag per maand. Neem voor meer informatie over onze lease mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Prijsvoorbeeld bij maanden in looptijd

Doorlooptijd 24 36 48 60
Maandbedrag €268,87 €184,70 €148,46 €125,08

De Moduline RR0 111 C Regenereeroven is ideaal voor openbare kantines, hotels, cateraars, banketten en andere bedrijven. Deze oven biedt geavanceerde technologie- en designfuncties, waarbij een laag energieverbruik gegarandeerd wordt.

 

Ideaal tijdens piekuren

Een warmhoudkast vlakt de piek tijdens lunch- en dinertijden af omdat u op voorhand veel kunt voorbereiden en zonder verandering van cuisson weg kunt leggen in de laden. Sterker nog, vlees wordt er zelfs beter op! De eiwitten komen tot rust en het vlees wordt hierdoor malser. Hierdoor kan er personeel bespaard worden (de piekbelasting is minder groot en dus kan er soms op die momenten een mannetje minder aanwezig zijn) of meer couverts meegegeven worden in een korter tijdsbestek. Thuisbezorg-bestellingen komen tenslotte allemaal in een kort tijdsslot binnen. Vaak wordt dit gebruikt om bijvoorbeeld saté van varkenshaas volledig gaar weg te leggen. Op moment van bestelling doet u de satésaus erop, bakt u de  frieten en geeft u het gerecht mee. De bestelling kan dus in 4 min. (de tijd van friet bakken) klaar zijn i.p.v. 10 min. (tijd om saté te garen).

 

De regenereeroven kan eigenlijk precies hetzelfde als een warmhoudkast, maar dan meer. Tijdens het servies is de oven te gebruiken als warmhoudlade, maar tijdens de MEP (mise en place) of ‘s nachts is het te gebruiken voor langzame garing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langzaam gegaard buikspek. Door de kern en omgevingstemperatuur in te stellen kan het apparaat uitgaan zodra de bereiding klaar is. Dit kan ook in een combisteamer, echter gebruikt een combisteamer veel meer stroom tijdens dit proces. Tevens is er meer luchtverplaatsing in een combisteamer, waardoor uitdroging op de loer ligt. Een regenereeroven is zeer geschikt om bijvoorbeeld pulled pork (of kip, rund, enz.), langzaam gegaard buikspek, spareribs en alles wat u normaliter sous-vide zou garen (zonder vacuüm trekken).

 

Optimale resultaten

Aspecten zoals ventilatie, temperatuur en vochtigheid in de oven zijn optimaal gekalibreerd en instelbaar voor het meest optimale eindresultaat.

 

Elektromechanische bediening

De elektromechanische bediening is intuïtief en zeer eenvoudig in gebruik, waardoor zelfs minder ervaren personeel er prima mee om kan gaan.

 

Eenvoudig te reinigen

De afgeronde hoeken en het ingebouwde afvoersysteem zorgen ervoor dat de oven gemakkelijk schoon te maken is. De deur is voorzien van een handvat en verstelbare scharnieren voor een goede, hermetische afsluiting.

 

Kenmerken van deze oven

- Gemaakt van roestvrij staal
- Geavanceerde technologie- en designfuncties
- Laag energieverbruik
- Elektromechanische bediening
- Ingebouwd afvoersysteem
- Eenvoudig te reinigen

Lees meer >

Meer informatie
Breedte (cm) 80,00
Diepte (cm) 71,00
Hoogte (cm) 165,00
Merk Moduline
Geleverd inclusief GN geleiderrek evt. te wisselen voor 600x400
Cap.eenh./keer 11x 1/1GN (of 11x 600x400)
Temp.bereik(°C) 30 / 160
Frequentie (Hz) 50/60
Spanning (Volt) 400
Gewicht netto (kg) 121
El. vermogen(kW) 16
Vochtinjectie Nee
Deur scharnierend Links
Diepte geopende deur(mm) 1460
Geleiderafstand (mm) 90
Type RRO 111 C
Uitvoering Elektrisch
Materiaal Rvs Aisi 304
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan