Het cafetaria Bodrum in Terneuzen wordt al sinds 2001 gerund door Vedat en Suna. Het oude cafetaria werd gesloopt en de nieuwbouw is onderdeel van het pand waar de Jumbo supermarkt gevestigd is. Hierdoor werd het eetcafé twee keer zo groot. De keuken moest dan ook gemoderniseerd en gestroomlijnd worden. Ook wilden de eigenaars volledig overgaan op elektrisch en het geheel moest een moderne ruimte worden met een industriële uitstraling.
Bakwand met shoarmagrills
De uitvoering van de bakwand was een flinke uitdaging omdat er grotere capaciteit terug moest komen dan de oude gas-bakwand voorheen leverde. Ook wilde de eigenaar dat de shoarmagrills opgenomen werden in het ontwerp. De afzuigkap moest als één geheel doorlopen. We plaatsten een elektrische FryLogic bakwand met een FryLogic maatwerkdeel voor de shoarmagrills. Verder leverden en plaatsten we een Hakpro vaatwasstraat, Ecofrost koelwerkbanken en een nieuwe opzetvitrine. Het resultaat is een prachtige, toekomstbestendige keuken in dit bijzonder populaire café.