De Kleine Wolf

Stegeren

De Kleine Wolf
De Kleine Wolf
De Kleine Wolf
De Kleine Wolf
De Kleine Wolf

De campinggast komt vaker naar de snackcorner omdat we ook pizza-apparatuur in de keuken hebben opgenomen.

Commercieel Manager Eric Harsta | Hakvoort Professional

Fastfood keuken in de praktijk
Eric Harsta aan het woord

“Bij de aanschaf van een nieuwe fastfood keuken komt veel kijken. Als grootkeukenleverancier adviseren we onze klant uiteraard passende apparatuur en een optimale routing. Maar we gaan graag een stapje verder. Zo kijken we welke snacks hardlopers zijn en hoe we een positieve draai kunnen geven aan het assortiment. Zo zijn we bij camping De Kleine Wolf tot een totaalconcept gekomen waarbij niet alleen de snacks uit de frituur centraal staan, maar ook versbereide pizza’s. Hiermee verleiden we de campinggasten om niet één keer frietje te halen maar de volgende dag ook eens een pizza te bestellen. Met de aanschaf van de bakwand en pizza-oven is de camping ook interessant geworden voor omwonenden.”