Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Holiday Inn Express Amsterdam North Riverside
Amsterdam
“De keuken moet zowel tijdens als buiten de piekmomenten efficiënt zijn. Dat kan met de slim gekozen keukenapparatuur en indeling.”
Maarten Willems | Hakvoort Professional
“Dit was mijn tweede samenwerking met de opdrachtgever nadat we eerder de keuken voor een hotel in Rotterdam hebben ingericht. Voor dit nieuwe hotel in Amsterdam werd opnieuw voor een Hakvoort-keuken gekozen. Wij gingen aan de slag met de uitgebreide hotelkeuken, spoelkeuken, het buffet, de bar, personeelskantine en de koel- en vriescellen. De uitdaging zat hem in de grote omvang van het hotel. De keuken moet zowel tijdens als buiten de piekmomenten efficiënt zijn. Dat kan met de slim gekozen keukenapparatuur. Buiten de piekmomenten kan de keuken gedeeltelijk worden ingeschakeld. Voor extra capaciteit kunnen de grotere apparaten, de krachtpatsers, bijspringen. Het afzuigsysteem moet hier ook op ingespeeld zijn. Het afzuigsysteem hebben we daarom op maat gemaakt om een lager afzuigdebiet te realiseren. Dit bespaart energie, zowel wanneer de keuken volledig als gedeeltelijk in bedrijf is."